UA-37598465-1

TON_6618fClaudia

“Sunt foarte multumita de pozele realizate de Toni, in ciuda faptului ca (noi mirii) am fost presati de timp, fotografiile sunt de poveste ! Toata lumea ne-a felicitat pentru alegerea facuta. Toni este profi, stie cum si unde ! Ne-a ajutat sa ne transformam visul in realitate si pentru asta ii multumim ! Inca un lucru foarte important: au dragul si placerea de a fotografia ! Pentru noi a fost o mare bucurie sa observam ca el si asistentul lui sunt foarte sociabili si de asemenea atenti la ideile noastre. Vor mai urma cu siguranta si alte sedinte foto de familie, tot cu Toni Oprea !”

 

 

TON_2443Nicoleta 

“Pe Toni l-am cunoscut acum un an. Ne bucuram ca l-am ales pe el, pentru ca se vede “din avion” ca iubeste ceea ce face. Am ramas cu amintiri ilustrate ce spun o mie de cuvinte si un prieten extraordinar !”

 

 

 

TON_6014f Mădălina

“Atunci cand am hotarat sa ne unim destinele am avut grija ca totul sa iasa asa cum am visat, pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui Toni pentru profesionalismul de care a dat dovada, reusind sa faca fotografii de poveste in ciuda faptului ca vremea ne-a cam dat batai de cap. Prin fotografiile realizate de Toni retraim cea mai minunata zi din viata noastra ori de cate ori le privim”

 

 

 

TON_2864Gabriela

“Incep cu faptul ca Toni este un profesionist si cand spui asta, spui totul. Se vede ca iubeste ceea ce face, iar pozele ii ies extraordinar fara prea mult efort, doar cu imaginatia nelimitata pe care o are! Multumesc, Toni!”

 

 

 

TON_3599f

Mădălina

“Toni, iti multumim din inima. In fiecare poza pe care o incarci se observa atentia, profesionalismul si sufletul? Fiecare poza ne trezeste o multime de emotii si fiecare moment surprins de tine este minunat. Esti mai mult decat un fotograf, esti un artist minunat si iti multumim !”