UA-37598465-1

Încep prin a spune că mă cheamă Toni Oprea şi trăiesc pentru şi din fotografie. Încă de mic am cochetat cu arta, crescând pe scena teatrului, locul unde s-au cunoscut părinţii meu. După câteva încercări ale mele în teatrul de amatori, am descoperit că mă atrag foarte tare imaginile şi cum prindeam un aparat foto, îl exploatăm la maxim. Trecând anii, prin 2007 aflându-mă în Portugalia în acea perioada am reuşit să îmi achiziţionez primul DSRL şi din acel moment am început să privesc mai atent totul în jurul meu ca şi cadre, imagini, momente, trăiri. Îmi amintesc, că mă plimbam pe străzile vechi ale Lisabonei şi nu ratam nici un moment sau loc care îmi părea că exprimă ceva.

Întorcându-mă în ţară după câţiva ani am hotărât să fac şi un curs foto pentru a aprofunda această artă. Cum tehnica fotografică evoluează continuu, lipsa de bani pentru achiziţionarea de noi echipamente m-a făcut să încerc fotografia de eveniment în încercarea de a câştiga primii mei bani din fotografie. Uşor uşor am descoperit că îmi place foarte mult să urmăresc şi să imortalizat momentele şi trăirile cuplurilor care fac pasul cel mare în viaţă şi anume căsătoria.

Nu pot să spun despre mine că sunt doar un fotograf de eveniment deoarece în timpul liber mă relaxez construind imagini. Alerg prin târgurile de vechituri şi achizitionez diverse obiecte de la care plec cu ideea formării unei imagini. Pe partea de relaxare a mea pot spune că îmi place stilul vintage, romantic şi nu în ultimul rând fotografia nud. Corpul uman exprimă foarte multe şi poate fi pus în valoare în foarte multe feluri.

Îmi place foarte mult să merg la workshop-uri de fotografie unde pe lângă faptul că înveţi ceva nou rămâi şi cu noi prieteni care împărtăsesc aceeasi pasiune.

Nu ştiu ce aş mai putea spune despre mine, vă las să mă urmăriţi voi şi să ne descoperim împreună unii pe alţii.